Доставка и плащане

Доставка

Онлайн магазин www.ars-avtomateriali.com изпълнява поръчките на своите потребители и клиентис доставка  чрез куриерска фирма Еконт.

Поръчки, заявени след 16:00 часа, се обработват в рамките на следващия работен ден.

Срок на доставка

Доставките се изпълняват в срок от 24 часа от куриер на фирма Еконт на адреса, посочен от клиента, или в офис на фирма Еконт – всеки ден с изключение на неделя.

Начин на плащане

Сумата за пратката се заплаща на куриера в брой – при получаване на доставката, или по банков път.

При възникнали извънредни обстоятелства/ситуации или изчерпана наличност www.ars-avtomateriali.com си запазва правото за промяна в срока на изпълнение на доставката.

Общи условия

  • Онлайн магазин на www.ars-avtomateriali.com има за цел да представи и популяризира всички авторепаратурни и индустриални материали и продукти, необходими за Вашия автомобил.
  • Информацията, публикувана в нашия онлайн магазин, е достъпна за всеки интернет потребител напълно безплатно.
  • Всички цени, описани в онлайн магазина, са в български левове, с включен ДДС и НЕ включват стойността на доставката.
  • Онлайн магазин www.ars-avtomateriali.com приема поръчки 24/7. Поръчки, направени в събота, се обработват и изпращат в понеделник.
  • За повече информация можете да се свържете с нас на посочения телефон за контакти или чрез онлайн платформата в раздел „Контакти”.

Регистрация на потребител и защита на личните данни

  • Регистрираните потребители доброволно предоставят своите лични данни при регистрация в онлайн магазина.
  • Съобразно Закона за защита на личните данни, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от www.ars-avtomateriali.com техният потребителски профил да бъде закрит.
  • www.ars-avtomateriali.com има право да изпраща рекламни съобщения, под формата на електронен бюлетин (newsletter), на посочения от регистрираните потребители e-mail адрес. Всеки регистриран потребител има право да се отпише доброволно от получаване на рекламни съобщения.
  • В случай на неспазаване на условията за ползване на онлайн магазина www.ars-avtomateriali.com и нарушаване на етиката, администраторите на страницата имат правото да ограничат достъпа на нарушителите до онлайн магазина.
  • www.ars-avtomateriali.com запазва правото си да променя настоящите условия по всяко време, без предварително известие, като се ангажира своевременно да публикува изменените условия на настоящата страница.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*