Доставка и плащане

Доставка

Онлайн магазин www.ars-avtomateriali.com изпълнява поръчките на своите потребители и клиенти с доставка чрез куриерска фирма Еконт.

Поръчки, заявени след 16:00 часа, се обработват в рамките на следващия работен ден.

Срок на доставка

Доставките се изпълняват в срок от 24 часа от куриер на фирма Еконт на адреса, посочен от клиента, или в офис на фирма Еконт – всеки ден с изключение на неделя.

Начин на плащане

Сумата за пратката се заплаща на куриера в брой при получаване на доставката (с наложен платеж), или по банков път (с платежно нареждане) на посочената банкова сметка:

БАНКА: Уникредит Булбанк

IBAN: BG79UNCR70001520553576

BIC: UNCRBGSF

Всички цени са с начислен ДДС и в български лева.

При възникнали извънредни обстоятелства/ситуации или изчерпана наличност www.ars-avtomateriali.com си запазва правото за промяна в срока на изпълнение на доставката.

Общи условия

  • Онлайн магазинът www.ars-avtomateriali.com има за цел да представи и популяризира всички авторепаратурни и индустриални материали и продукти, необходими за Вашия автомобил.
  • Информацията, публикувана в нашия онлайн магазин, е достъпна за всеки интернет потребител напълно безплатно.
  • Всички цени, описани в онлайн магазина, са в български левове, с включен ДДС и не включват стойността на доставката.
  • Онлайн магазин www.ars-avtomateriali.com приема поръчки 24/7. Поръчки, направени в събота, се обработват и изпращат в понеделник.
  • За повече информация можете да се свържете с нас на посочения телефон за контакти или чрез онлайн платформата в раздел „Контакти”.

Регистрация на потребител и защита на личните данни

  • Регистрираните потребители доброволно предоставят своите лични данни при регистрация в онлайн магазина.
  • Съобразно Закона за защита на личните данни, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от www.ars-avtomateriali.com техният потребителски профил да бъде закрит.
  • www.ars-avtomateriali.com има право да изпраща рекламни съобщения, под формата на електронен бюлетин (newsletter), на посочения от регистрираните потребители e-mail адрес. Всеки регистриран потребител има право да се отпише доброволно от получаване на рекламни съобщения.
  • В случай на неспазване на условията за ползване на онлайн магазина www.ars-avtomateriali.com и нарушаване на етиката, администраторите на страницата имат правото да ограничат достъпа на нарушителите до онлайн магазина.
  • www.ars-avtomateriali.com запазва правото си да променя настоящите условия по всяко време, без предварително известие, като се ангажира своевременно да публикува изменените условия на настоящата страница.