За нас

SPACE COLOR е един от водещите магазини за автобои и авторепаратурни материали в гр. Пловдив. Нашият екип се отличава с изключителен опит и професионални познания и умения в областта на колористиката. Основните услуги, които предлагаме в тази категория са: правене на бои по каталог и пълнене на спрей. Нашият екип предлага точните материали, които са Ви необходими, съобразени с Вашите изисквания и очаквания и придружени с подробни инструкции относно тяхната употреба, като по този начин спомага за цялостната грижа за Вашия автомобил – от абразива до лаковото покритие.

ЗЕНИТ С11 ЕООД, собственик на SPACE COLOR, е единствен и официален вносител и дистрибутор на автоматериали, бои и лакове с марка ARS Color System за България. Разполагаме със складови бази в градовете София и Пловдив, което спомага за бързото и качествено обслужване на нашите клиенти.

Вносители сме и дистрибутори на широка гама продукти, необходими за цялостната репаратурна поддръжка на Вашия автомобил – водещи европейски марки с доказано качество, сред които са:

ARS – автоматериали (автобои, готови цветове – бази, акрилни бои, лакове, китове, втвърдители, разредители, антисил (обезмаслител), филери (шприц), структури за брони, шегрен, парафин, полиращи пасти, шкурки – водни, на филм диск, диск за сваляне на двойнолепяща лента, спомагателни материали като фолио и хартия за облепване, восъчни кърпи, фугирол (дунапренова лента), полиуретаново лепило и др.)

CHALLENGER – автобои, притежаващи отлична технология на боядисване и предоставящи изключителни резултати, китове, филери (шприц), лакове, бази, (основни цветове), акрилни бои и др.

STANDOX – една от водещите световни марки автобои, лакове

MIPA – праймери, лакове, китове, разредители, втвърдители, филери (шприц) и други спомагателни материали

NOVOL – автобои, грундове, втвърдители, лакове, китове, филери (шприц)

4CR – лакове, китове, филери (шприц), филер на спрей, структура за брони

ÜBER – автобои, бази (готови цветове)

SMIRDEX – абразивни материали (шкурки и дискове за сухо и водно шлайфане)

SUNMIGHT – южнокорейска марка, произвеждаща качествени абразиви (шкурки на метър и диск, за сухо и водно шлайфане), съобразени с европейските изисквания на пазара и последни технологични тенденции

3M – авторепаратурни материали – полиращи пасти, абразивни гъби, инструменти и лични предпазни средства като маски за боядисване с активен въглен, прахови филтри, активни филтри, защитни покрития (найлони), шкурки, двойнозалепващи ленти

ETALON – авторепаратурни материали – нитроразредители, препарати за сваляне на боя, китове и др.

VIBAC Италия – италианска марка, лидер в производството на хартиено тиксо с изключително съотношение между цена и качество

FINIXA – абразивни материали (шкурка на гъба и др.)

BODY COLOR – автобои, бази (готов цвят)

FESTOOL – самопочистващи се филтърни торби за прахосмукачки

SPECTRAL – автокитове, лакове, филери (шприц) и др.

DICHEM – италианска марка, произвеждаща автобои, бази, полиуретанови бои, индустриални бои, акрилна боя и др.